Skip to main content

 

VOETREFLEX:

is gebaseerd op de wetenschap dat bepaalde punten op de voeten corresponderen met een zeker orgaan in het lichaam via energiekanalen , zones of meridianen en daarmee verbonden zijn . Deze behandeling wordt als zeer ontspannend ervaren.

Tijdens de behandeling ontvangt u ook een onderbeen- en voetmassage . Totale duur ongeveer 50 minuten .

ONTSPANNINGSMASSAGE:

is een rustige en zachte massage waarbij het lichaam zich ontspant en hierdoor meteen ook een mentale ontspanning ontstaat . Het heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en bloedsomloop . Er is een pijnstillend effect door het vrijkomen van endorfine in de hersenen.

De massage wordt gedaan met een basisolie en etherische oliën die we in overleg samen uitzoeken. Ik kan je uitleg geven van de werking van de desbetreffende olie .

De behandeling duurt 60 minuten.

HOT-STONEMASSAGE :

is een totale lichaamsmassage met gladde warme stenen . Door de warme stenen komt de ontspanning dieper in het lichaam dan bij een “gewone” lichaamsmassage. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van olie.

De behandeling duurt 75 minuten.

GUASHA MASSAGE :

is een behandeling met een gepolijst instrument op de huid (rug). De betekenis is letterlijk “het wegschrapen van de pijn”. Schrapen klinkt pijnlijker dan dat is. Het doel is om opgeslagen afvalstoffen te verwijderen en een betere energiestroming te verkrijgen waardoor men zich weer fris , helder en energiek voelt . Het heeft een enorme dieptewerking en daardoor vooral goed te gebruiken bij schouder- en nekklachten , maar ook bij migraine en rugklachten. Deze behandeling is ook gedeeltelijk te combineren met een andere behandeling (bv bij nek/schouder).

De behandeling duurt 50 minuten.

ACCESS BARS :

Access bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten , emoties , overtuigingen , oordelen , aannames en conclusies zijn opgeslagen .Elk van deze punten en banen staan voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn . Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn , acceptatie en verandering. Er kan direct een verandering merkbaar zijn tot 3 weken na de behandeling.

Behandeling duurt 60 minuten.

ONTSPANNINGSMASSAGE OP KLEDING

ONTSPANNINGSMASSAGE + CUPPING

 Cupping is een hele directe manier om het lichaam te onderhouden.
Een cupping massage werkt activerend voor het hele lichaam , het versterkt de bloed-lymfe- en energie doorstroming, waardoor er meer vitaliteit ontstaat.
Het lymfestelsel ruimt de afvalstoffen op en zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de weefsels in het lichaam in evenwicht blijft. Cupping is door deze samenwerking een booster voor het immuunsysteem.
Het werkt ook preventief.

SHIATSU BEHANDELING:

In overleg : * als aanvullende behandeling /* of losse behandeling van 1 uur , als zijnde 2de jaarsstudent Shiatsu Academie Nederland.